مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

با سلام و احترام
من حدود 40 روز پیش یه تصادف کردم که در اون سه تا ماشین در لاین سوم به هم برخورد کردن در اتوبان مدرس و من در لاین دوم بودم و ماشین سوم که تاکسی بود بعد برخورد چرخید و باعث برخورد من باهاش شد، افسر که اومد کروکی کشید تاکسی رو در مورد من مقصر دونست ولی تاکسی رفت اعتراض زد و بنفعش رای صادر شد و من رو مقصر دونستند
حالا تاکسی مدعی دریافت عدم کارکرد در این 40 روز هم بخاطر اینکه تصادف جرحی بود و ماشینها در پارکینگ هستن شده
من می خوام بدونم ایشون میتونه از من عدم کارکرد دریافت کنه باتوجه به اینکه ایشون ابتدا با ماشین جلویی تصادف شدید کرده و بعد با من برخورد کرده و تو برخورد اولیه که داشته ماشینش دیگه قابل استفاده نبوده و این 40 روز که گذشته بخاطر پروسه اعتراض زدن و بررسی اعتراضی بوده که ایشون زده، اگر ایشون میتونه عدم کارکرد دریافت کنه آیا من راهی برای اعتراض به این موضوع دارم؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.در مهلت مقرر نسبت به اعتراض به نظر کارشناسی اقدام نمایید.