مشاوره حقوقی رایگان - پنجره و بالکن مشاع به ملک

با سلام و احترام
آپارتمان ما جنوبی بوده و آپارتمانی که در قسمت جنوبی حیاط قرار دارد ، 10 بالکن و پنجره مشرف به پذیرایی و آشپزخانه 12 واحد از ساختمان ما دارد، بارها ساکنین ملک روبرویی اقدام به نگاه کردن داخل واحد ها و ریختن زباله و سیگار و ... در حیاط نموده اند، در آخرین مورد امروز ساکن واحد روبرویی با داد و فریاد به نحوه پوشش من داخل منزل خودم با فحش و الفاظ رکیک برخورد کرده و به جلوی آپارتمان مراجعه و با تهدید به کشتن و ادامه فحش های ناموسی می گوید باید در منزل خودت لباس مناسب بپوشی و یا پرده را بکشی و در ادامه گفته باید از نحوه ی پوششت عکس و فیلم میگرفتم و پخش میکردم. از بزرگواران خواهشمندم بنده را جهت شکایت از این فرد در مورد فحاشی و تهدید و همچنین دفع ضرر از خود و رفع مشرف بودن به حیاط و داخل آپارتمان راهنمایی نمایند.
پیشاپیش از لطف و مهر بزرگواران سپاسگزارم

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

سلام وقت بخیر
هرگونه ایجاد مزاحمت تحت هر شرایطی غیر قابل پذیرش ابتدا با گرفتن شهود افرادی که درجریان هستند و اینکه با تماس با پلیس مراتب راصورتجلسه از طریق کلانتری محل یا دفاتر خدمات قضایی الکترونیک طرح دعوی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید