مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

سلام
با خانومی که پدرو مادرشون فوت شدن محرمیت خوندم و چون هم سنشون بالای 30 ساله هم کسی نبوده که اذن بگیریم توی دفتر ازدواج صیغه موقت خوندیم .
سوال من اینجاست با توجه به اینکه ایشون باکره نبودن اگر یه موقع از من بخوان شکایت دروغ بکنن برای برداشتن باکرگی حکم من چی میشه؟
آیا فقط مهریه ای که توی دفترچه نوشتیم رو باید بدم
یا دیه تعلق میگیره.
البته خودشون قبلا گفتن ازدواج کردن ولی الان میگن که جایی ثبت نشده ازدواج قبلشون .

پاسخ ها :

آمنه فردی ترکمانی

سرکار خانم آمنه فردی ترکمانی :

سلام با توجه به فوت پدر زوجه ، و در صورت در قید حیات نبودن جد پدری زوجه،نیازی به اذن پدر برای ازدواج نمی باشد

و چنانچه بکارت بدلیل نزدیکی در عقد ازدواج زایل شده صرفا زن مستحق مهریه است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در صیغه نامه درج گردیده بدین نحو که قبل از نام زوجه بانو مرقوم شده