مشاوره حقوقی رایگان - پرونده واصل شد

سلام. من متهم یه پرونده هستم که تقریبا 1ماه پیش از شعبه 111کیفری برام حکم قرار تعلیق صادر شده بود. ولی دوباره امروز صبح برام پیامک اومده که پرونده به شعبه 13 اجرای احکام واصل شده در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد. یعنی چی؟؟ یعنی دوباره پرونده به جریان افتاده و امکان داره حکمم عوض شه؟؟

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام . پرونده بعد از شعب دادگاه به اجرای احکام ارجاع میشه و اگر در مرحله تجدیدنظر تغییری نکرده و یا به مرحله تجدیدنظر ارجاع نشده باشد در مرحله اجرا حکم تغییری نمیکند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خیر حکم تغییری نمی‌کند احتمالا به جزای نقدی نیز محکوم شدید