مشاوره حقوقی رایگان - پول بلوکه شده

سلام پدرم فوت شده اما قبل فوت ضامن یه نفر شده بود قسطش رو نداده بود و پدرم حقوق بگیر بود و مقداری از پولش رو بلوکه کرده بودن تو حسابش موجوده الان فوت کرده دیگه ربطی به ما نداره و ضامن دوم کم میشه چون دیگه فوت کرده اون وقت اون پول تو حساب آزاد میشه یعنی میشه وراث برداره دیگه از حقوقش که به من و مادرم میرسه کم نمیشه

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اگر من باب ضمانت چک یا سفته داده باشند از اموال باقی ایشان قابل وصول است

یک وکیل

چون مادرتون در قید حیات هستن حقوق به ایشون پرداخت میشه اما حساب شما همچنان بابت ضمانت مسدود می ماند