مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض بیمه

باسلام
بنده موتور سوار در اثر تصادف با سواری دچار پارگی رباط و مینیسک زانو شدم و رای نهایی دادگاه صادر شد و بردم بیمه و بیمه پرونده منا فرستاد کمیسیون پزشکی و اعتراض زده که این اسیب دیدگی ربطی به تصادف نداشته و از قبل بوده و حالا بعدش چی میشه و چطوری ازخودم دفاع کنم که حقما نخورم و اینکه دادگاه رای را به کی میده؟ درضمن الان یک ماه از رای نهایی دادگاه میگذره و ایا اعتراض وارده؟
باتشکر

پاسخ ها :

معصومه محمودی

معصومه محمودی :

سلام،در صورتي كه شما پرونده رو به بيكه ارائه داده باشيد نشان دهنده قطعيت راي نهائي دادگاه مي باشد و وقت اعتراض تمام شده است ليكن اگر در دادگاه و طبق پاسخ پزشكي قانوني تشخيص داده شده كه اين اسيب ناشئ از تصادف بوده ميتونيد نسبت به راي كمسيون اعتراض بكنيد و مطابق نامه پزشكي قانوني حق با شما مي باشد،اين موضوع در صورتي است كه پزشكي قانوني اظهار داشته كه اين اسيب حين تصادف صورت گرفته است