مشاوره حقوقی رایگان - اذن پدر برای ازدواج دختر باکره

سلام من دختر 28 ساله هستم و پرستارم میخواهم با پسری که یه سال ازم بزرگتر است و او هم پرستار میباشد و هم مذهب من و بدون هیچ گونه مشکلی از جانب او و خونواده اش ازدواج کنم پدرم به دلایل مختلفی مخالفت می کند در حال حاضر دادخواست اذن پدر از دادگاه را داده ام میخواهم بدانم آیا همان روز رای صادر میشود ؟؟ و اینکه آیا ممکن است قاضی رای را به پدرم بدهد ؟؟؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.رای با توجه به شرایط طرفین و معمولا ظرف یک هفته صادر میگردد