مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام. امروز من و همسرم طلاق توافقی گرفتیم و توافقاتمون انجام شد. منتها بعد از طلاق به همسرم گفتم طلا ها رو کی پس میدی و ایشون گفتن طلاها مال خودمه. ولی در توافقمون هیچ اسمی از طلاها نبود. تازه میگن من طلاها رو فروختم. بعید میدونم اینکارو کرده باشه. شایدم واقعا فروخته. خب این میشه دزدی از من. حالا من باید چیکار کنم. ایشون طلاق گرفت و رفت. من باید چیکار کنم. فاکتورم دارم. حالا که خانمم طلاقشو گرفته دستم به جایی بنده؟ میتونم شکایت کنم؟ کجا باید شکایت کنم؟ پلیس یا دادگاه خانواده؟

پاسخ ها :

معصومه محمودی

معصومه محمودی :

سلام ميتونستيد دادخواست استراداد طلا به دادگاه بدهيد ولي بعيد ميدانم راي به نفع شما صادر شود إثبات اين موضوع كه طلاها نزد چه كسي است دشوار است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر منظورتون از طلاها هدایای قبل از عروسی یا زمان زوجیت بودا متعلق به ایشان هستند ، ولی اگر به ایشان امانت داده اید و قرار برباز پس دادن هست طبق مدرک دادخواست استرداد بدهید