مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

باسلام و قدردانی از زحمتا شما
من همسرم تو زندان فشافویه هستن الان براشون قرار 200میلیونی صادر شده میخوام ببینم ایا سند خونه های مسکن مهر رو هم قبول میکنن به عنوان وثیقه؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

سلام هر نوع سند6دانگ را که بازداشتی نداشته باشد وبه مقدار وثیقه ارزش داشته باشد قبول میکنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه مسکن مهر تعاونی بوده وثبت اداره ثبت اسناد واملاک نیست اصولا قابل پذیرش نمی باشد ولیکن جهت پیگیری با شعبه دادگاه صحبت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند در رهن بانک باشه نمی پذیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مانعی ندارد البته اگر سند دارای مشکل قانونی نباشد

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام چنانچه سند در رهن نباشد و پس از وصول نظر کارشناس مربوطه کفاف وثیقه را بدهد بله قبول می کنند.