مشاوره حقوقی رایگان - رفت و آمد در ملک

باسلام
ما طبقه همکف از خونه شخصی ویلایی 2طبقه از دو را مجزا داره را خریداری کردیم در قولنامه قید شده که ما حق رفت و آمد از در شمالی و جنوبی را داریم ولی دو طبق دیگه حق رفت و آمد از در شمالی را ندارند الان کنتور آب ما طرف در جنوبی میشه و من میخوام پمپ و تانک وصل کنم ولی دو طبقه دیگه این اجازه را نمیدند که من تو پارکینگ جنوبی پمپ وتانک وصل کنم آیا اونها با توجه به اینکه خونه آپارتمان نیست خونه ویلایی شخصی بوده که بصورت طبقاتی بفروش رسیده این حق را دارند یا نه؟
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

اگر فقط حق رفت و آمد به شما داده باشند خیر مگر با جلب نظر کارشناسی راهی جز آنچه گفتید وجود نداشته باشد

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام اقامه دعوی از طریق جلب نظر کارشناس نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در ملک شخصی خودتان می توانید مخزن و پمپ آب نصب کنید