مشاوره حقوقی رایگان - متن پیامها و مکالمات

ریز متن مکالمات و پیامها تا چندماه یا سال قابل پرینت گرفتن هستن با حکم قاضی؟؟ از واتساپ میتونن پرینت بگیرن؟

پاسخ ها :

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی :

سلام متن پیامکها جز با دستور رییس کل دادگستری هر بخش و صرفا در جرایم مهم قابل پرینت گرفتن هستند،همچنین پرینت واتساپ به دلیل وجود سرورهای واتساپ در خارج از کشور قابل ردیابی نمیباشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
حداقل 6 ماه
واتساپ بر خلاف تلگرام امکانپذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
فقط متن پیامک ها تا 6 ماه قبل قابل استعلام از مخابرات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.