مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام نفقه من 4910000هست تا تاریخ پایان تیرماه و بعد از اون ماهی یک میلیون تومان اگر همسرم اعتراض بزنن چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد و نحوه پرداختش چجوری میشه و اینکه دادگاه برای گرفتن 5ماه بود ماههای جاری هم باتوجه به جواب قبل و بعد اعتراض مشخص میشه یا نه از این ماه باید نفقه ماههای جاری رو پرداخت کنن و ماههای قبل باتوجه به جواب اعتراض مشخص میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
زمان قابل پیش بینی نیست و در صورت اثبات اعسار به صورت اقساط پرداخت می شود

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
صدور دادنامه تجدیدنظر بستگی به اوقات شعبه دادگاه دارد. نحوه پرداخت و نظر دادگاه قابل پیش بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی کننده دارد. نحوه پرداخت به طور کلی تا صدور دادنامه تجدیدنظر قطعی نیست. لذا باید تا زمان صدور دادنامه منتظر بمانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان و نحوه پرداخت قابل پیشبینی نمی باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
مدت و نحوه پرداخت قابل پیش بینی نمیباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
متاسفانه مدت زمان قطعی شدن رای قابل پیش‌بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست بعد از صدور حکم قطعی نفقه معوق باید یکجا پرداخت شود مگر اینکه نسبت به نفقه گذشته اعسار بدهد

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مدت زمان رسیدگی به اعتراض بستگی به اوقات دادگاه دارد.نحوه پرداخت بصورت یکجاست.مگر شوهر دادخواست تقسیط دهد.پرداخت نفقه از زمان درخواست تا زمان اجرای حکم است.برای مابعد ان‌هم طبق نظر کارشناس میباید پرداخت کند

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام مدت و شیوه پرداخت قابل پیش بینی نیست

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

یکماه بعدیاکمتررای صادرمیشود