مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اجرای احکام

باسلام شکایتی از یک منطقه شهرداری در مورد فروش ملک به شهرداری داشتیم پس از دو سال شهرداری ملزم به پرداخت اصل معامله و تاخیر تادیه گردید و اجرای حکم هم ابلاغ شد شهرداری لایحه رفع توقیف روی پرونده گذاشته میگویند قانونی هست که شهرداری میتواند اجرای حکم را یک سال به تاخیر بیاندازد سوال من اینست تاخیر تادیه دو سال حکم و این یکسال چطور میشود لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
چنانچه در حکم پرداخت خسارت تا روز اجرا باشد تا زمان پرداخت برای شما محاسبه می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
تاخیر تادیه یک سال اخیر قابل مطالبه نیست چون قانونا شهرداری باید این مبلغ را در بودجه سال بعد خود تعیین کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت تاخیر تادیه وجه نقد ، طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه خواهد شد

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.چاره ای نیست فقط ان دو سال تاخیر را میتوانید مطالبه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر براساس شاخص تورم زمان اجرای محاسبه می شود

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام ،در صورت عدم تامین بودجه به غرامت (محکوم به قطعی)توسط شهرداری،شهرداری تا یکسال ونیم،ازپرداخت خسارت تاخیر تادیه معاف می باشد،

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دوسال تاخیر را بر اساس شاخص نرخ تورم اعلامی بانک میتوانید مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت تاخیر براساس شاخص تورم زمان اجرای محاسبه می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به یکسال معاف مازاد قابل مطالبه می باشد

سعید گل محمدی

جناب آقای سعید گل محمدی :

قانون شهرداری فرصت 18 ماهه از تاریخ سال صدور رای قطعی مبنی بر پرداخت بدهی خود دارد و این تجویز قانون گذاری مانع از استحقاق خسارت تاخیر تادیه به شما خواهد بود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازنمایندگی سایپا اقدام کنید