مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من در تاریخ 1397/8/5 تصادف کردم و از پام راستم دچار شکستگی از کنار زانو به مچ پام شدم و شکایت طولانی پزشک قانونی 150روز طول درمان تعیین کردن دیه که باید پرداخت شود چقدر است؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دیگه را دادسرا تعیین میکند

پرسشگر :

با سلام میشه حدودشو بګید در ماه حرام بودهتصادف روق داده

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

باسلام درصد دیه خود در پزشک قانونی که مراجعه کردید ارسال کنید تا احتساب گردد ضمنا ماه حرام صرفا در خصوص تصادف منجر به فوت هست لذا در احتساب دیه شما لحاظ نخواهد شد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام از مرجع قضایی درخواست کنید دستور پرداخت 50درصد دیه را به بیمه بدهد