مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی و کاشت درخت

با عرض سلام ببخشید زمین ارثی حدودا یک هکتار هست که 20 سال پیش ابی بوده ولی بنا به خشکسالی به کشت دیم خورده حالا بعد 20 سال زمین را از پدر بزرگم به پدرم رسیده به عنوان کشت دیم حالا ما اونو دوباره بعد 20 سال به زیر اب اوردیم و هزینه هایی براش کردیم برای کاشت درخت گردو و انگور حالا دیگر ورثه میگن اون زمین حق ما هم هست میخواستم بدونم که ایا به اونها هم تعلق میگیره زمین یا فقط الکی دارن ادعا میکنند چون زمین هم سند نداره که مشخص بشه؟؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر زمین ورثه ای باشد بله حق دارن اما به شرطی که ثابت کنند زمین ورثه ای است