مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عالی کشور

سلام خانم بنده با این که دارای حق حبس بود و به تمام دادگاه ها و دیوان عالی کشور گفت باکره هستم و من سه سال مهریه و نفقه دادم بعد از اینکه دیوان طلاقش داد در محضر نامه پزشک قانونی اورد که باکره نیست ولی طلاق گرفتیم ایا میشه روی رای دیوان اعتراض کرد؟؟

پاسخ ها :

باکره نبودن زوجه در طلاق اعتراض به رای طلاق در دیوان عالی کشور طلاق دیوان عالی کشور