مشاوره حقوقی رایگان - بدهی وام بانکی

سلام پدر بنده فوت شده قبل فوت ضامن یه نفر شده میخواستم بدونم اگه اون طرف قسطهاشو نده از حقوقی که به من و مادرم میرسه کم میشه یا دیگه ربطی به ما نداره چون پدرم ضامن طرف شده و ضامن که پدر من هست در قید حیات نیست ممنون میشم راهنمایی کنید مرا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انچه ملاک توقیف حقوق ومزایای اشخاص است این می باشد که دین مربوط به خوده شخص باشد وبا توجه به اینکه ضامن فوت شده وراث تا میزان ماترک مرحوم مسول پرداخت دیون ایشان می باشند ولاغیر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از حقوق مستمری شما و مادرتان کم نمیشود اما از سایر اموال پدرتان می‌توانند توقیف کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از مستمری شما و مادرتان خیر. ولیکن از سایر اموال پدرتان قابل توقیف است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با لحاظ مستثنیات دین و تا میزان ماترک مسئول پرداخت می باشند