مشاوره حقوقی رایگان - فضای مجازی

باسلام من در تلگرام دیدم یه آدم ناشناس در نظر سنجی عزاداری نوشته هیچ نفر ماسک نزده هفته بعد دولت قرمز اعلام میشه و بازار تعطیل میشه و بعد من نوشتم آقا محترم اول خودت بهداشت تون رعایت کن بعد توضیح بده بعد به من پاسخ داده لطفا حرف زدن تون یادبگیر آیا سوال من توهین هست یا نه ؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام. اگر منظور شما تذکر به فرد ناشناس هست ؛ با توجه به اینکه تذکر شما از مصادیق فحاشی و الفاظ رکیک نمی باشد، به نظر در اینجا توهین مصداق ندارد.