مشاوره حقوقی رایگان - حیاط و راه پله مشاع

سلام وقت بخیر
من یه ساختمان یک طبقه خریداری کردم. من طبقه اولم و همسایه طبقه همکف.
درب ورودی منزل همسایه از راه پله بود اما ایشون درب رو پلمپ کرد و از تو حیاط درب ورودی برای خودش گذاشت.
حالا ما میخوایم حیاط و راه پله را جدا کنیم.
اگر از وسط حیاط دیوار بکشیم باز هم همسایه حقی در مشاع بودن راه پله دارد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
بدون رضایت همه شرکا امکان تغییر در مشاعات وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در تمام موارد چه شما و چه ایشان باید رضایت باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هم ایشان و هم شما جز با رضایت یکدیکر حق هیچ دخل و تصرفی ندارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون رضایت بقیه امکانپذیر نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما نمی توانید وسط حیاط دیوار بکشید مگر با موافقت
شهرداری و همه مالکان
حیاط و راه پله جز مشاعات است و متعلق به همه مالکان است و قابل جدا کردن هم نیست

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام. هرگونه تغییر در ملک مشاعی با رعایت شرایط قانونی و کسب مجوزات لازم نیاز به توافق تمام مالکان ملک دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه اقدام در مشاعات باید با رضایت مالکین باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هر اقدام در مشاعات باید با کسب مجوز و رضایت کلیه مالکین باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام هرگونه اقدام درملک مشاع بایستی بارضایتسایر مالکین ملک مشاع صورت بگیرد