مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

سلام من در تاریخ 20/6/93 مهریمو شکایت کردم و 20/7/94 سهام همسرمو توقیف کردم و 1/10/95 هم زمان مزایدش بود که با اعتراض شخص ثالث کنسل شد . در تاریخ 12/5/93شوهرم سهامشو به زنداشش وکالت داد بعد قولنامه رو در همون تاریخ زدن که به عقیده بنده قولنامه برای سال 95 هستش برای فرار از دین وکالت نامه رو در تاریخ 28/8/94 باطل کردن بعد در تاریخ 17/8/95 در دفتر تعاونی مسکن زنداشش به شخص ثالث خ مددیان فروخته و منتقل کردن بنامش(آدرس زنداداشه در تعاونی مسکن به آدرس من زدن و در قولنامه به آدرس خودش) ودر قولنامه قید شده وکالت نامه بلاعزله ولی قابل عزل بوده شوهرم یه چک دویست میلیونی 5 برابر قیمت امتیاز سهام به زنداشش داده بوده برای انتقال از تعاونی مسکن ولی از تعاونی مسکن بنام نکرده و معامله شوهرم و زنداشش کلن نقدی بوده شاهداشم فامیل بودن و معامله مددیان و زنداششه هم نقدی بوده و مددیان 15 میلون هم گرونتر خریده و اظهار بی اطلاعی کرده در صورتی که مطلع بودهو مددیان گفته که از تو اینترنت آگهی خرید رو پیدا کرده و مددیان با شوهرم و زنداشش رفتن شهرستان و مددیان مدارک اونهارو گرفته و ظاهرن بر علیه اونها و در اصل علیه من شکایت ثالث کرده و همونجا به اون سه تا ابلاغ شده و به منم از طریق سامانه ثنا و الان هم رای ب بدوی بنفع مددیان صادر شده من باید چیکار کنم دارم خیلی فکرم مشغوله و کلافه و پر از استرس خواهش می کنم کمک کنید توانایی گرفتن وکیل هم ندارم متاسفانه چه درخواست هایی باید در تجدیدنظر داشته باشم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما در ابتدا باید دادخواست ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین که بین همسرتان و زن برادر ایشان بوده است را مطرح کنید و اثبات کنید که معامله صوری بوده است. که در ادامه ابطال معامله دوم به تبع معامله اول انجام شود. با توجه به پیچیدگی مورد شما و روشن نبودن نقل و انتقالاتی که بین این افراد انجام شده است و همچنین اطلاعات محدودی که ارائه داده اید، برای تسلط بر جزئیات نقل و انتقالات و راهنمایی کامل تر بهتر است وکیل بگیرید. ولی به طور کلی از آن جایی که تاریخ قولنامه را به گفته شما به بیش از یک ماه قبل از دادخواست مهریه شما انتقال داده اند معمولاَ قضات صوری بودن معامله را نمی پذیرند و شما برای اثبات صوری بودن معامله در دادخواستتان راه هایی از جمله درخواست کارشناسی خط برای تشخیص زمان انعقاد قرارداد دارید. البته اگر وکیل بگیرید با تسلط کامل بر مورد شما می تواند در پی اثبات وکالت نامه عادی (برخلاف گفته آن ها که بلاعزل بوده) در آن تاریخ که در دفترخانه تنظیم شده و همچنین در پی آن عدم انتقالی که در تعاونی مسکن بوده است و چکی که چندین برابر قیمت به زن برادر ایشان داده شده به شما کمک کنند.

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

صوری بودن معامله اول را اثبات کنید بقیه معاملات به تبع ام اطاله خواهد شد

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

صوری بودن معامله اول را اثبات کنید بقیه معاملات به تبع آن ابطال خواهد شد