مشاوره حقوقی رایگان - شرایط اخذ پروانه وکالت

آیا کسی که به اتهام معاونت در جعل اسناد رسمی، چند روزی در زندان بازداشت موقت شده و بعد به قید وثیقه آزاد و در نهایت در دادگاه به جزای نقدی پانزده میلیون ریال محکوم شده، طبق بند 6 ماده 10 قانون استقلال وکلا بهش پروانه وکالت میدن؟ راهی برای حذف قرار بازداشت از سامانه تشخیص هویت (که قرار را به عنوان سابقه اعلام می کند در حالی حکم به زندان ندارد) وجود دارد مثلا با دستور دادستان؟ خواهشا به طور مجزا توضیح دهید.

پاسخ ها :

میثم مختارزاده

میثم مختارزاده:

سلام مجازات تبعی نداره و به نظر می رسد منعی جهت اخذ پروانه وجود نداره و اگر هم در آیین نامه وکالت منعی وجود داره مشمول مباشر جرم جعل میشه نه معاون و در این زمینه یعنی عدم تسری محرومیت مباشر به معاون جرم یک نظر اداره حقوقی هم داریم