مشاوره حقوقی رایگان - ملک رهنی

سلام و وقت بخیر.
بنده ملکی خریدم که اطلاع نداشتم که در رهن بانک بوده است الان حدود سه سال است فروشنده با توجه به مشکلاتی که سند دارد اقدامی جهت تنظیم سند ننموده است حالا می خواستم ببینم می شود که به عنوان فروش مال غیر شکایت کنم؟ یا چه اقدام دیگری باید انجام دهم؟
ضمنا فروشنده ملک دیگری را با همین شرایط به کس دیگری همزمان با مبایعه نامه ما فروخته است.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در مورد مال مرهونه تصریحی نکرده و به دلیل اینکه در قوانین جزایی، اصل تفسیر به نفع متهم حاکم است و رویه هم جرم نمیداند
میتوانید بدهی را پرداخت و بعدا مطالبه کنید هم چنین میتوانید دادخواست الزام به پرداخت رهن و ازام به تنظیم سند را هم زمان در یک دادخواست ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر فروش مال غیر محقق نشده است ولی شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و بانک مطرح نمایید و ..
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید