مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی کلی

باسلام
بنده در سال 91 سرباز سپاه بودم که در یک رزمایش درحین ماموریت که هم گزارش حادثه و هم برگ ماموریت دارم از ناحیه کمر دچار پارگی دیسک کمر شدم. که در بیمارستان مسلمین سپاه عمل جراحی نمودم. در کمیسیون 134 و عالی سپاه معلولیت حین خدمت بند الف زدند، که برای یک سرباز که خدمتش به پایان رسیده هیچ موضوعیتی نداره. در هیچ استخدامی هم به دلیل نداشتن سلامتی جسمی پذیرفته نمیشدم، درد کمر هیچ وقت کم نشد تا بعد از ام آر آی جدید مشخص شد که دوباره از همون ناحیه دیسکم اوت کرده و همچنان پارگی دیسک وجود داره، که منجر به عمل جراحی بار دوم شد. همچنان درد وجود داره، حتی با این وضعیت حتی خود سپاه هم بخوام استخدام بشم بهداری سپاه به دلیل عدم سلامتی استخدامم نمیکنه، چه برسه بقیه ادارات و سازمان ها تمامی فرصت های شغلی و توانایی کاری ازم گرفته شده حتی بالا رفتن سن هم اضافه شده، آیا واقعا سپاه در قبال نیروهای وظیفه اش این قدر بی مسئولیته. من با یک وکیل میتونم حداقل معلولیت کلی بند ب رو بگیرم. واقعا حقم ضایع شده و زندگیم نابود شده

پاسخ ها :

آسیب دیدگی حین سربازی معلولیت حین خدمت سربازی از کار افتادگی حین خدمت