مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند حاصل از ازدواج موقت

با سلام و خسته نباشید. من از مردی که صیغه 99 ساله او بودم یک دختر یک سال و نیم دارم. متاسفانه تا الان حاضر نیست برای بچه شناسنامه بگیرد و سر همین قضیه دارم جدا از او زندگی میکنم. من باید چی کار کنم که بیمارستان گواهی ولادت رو به من بدهد تا برای دخترم شناسنامه بگیرم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام به دادگاه خانواده مراجعه نموده و پس از اینکه ازدواج و نکاح موقت را ثابت کرده و نسب طفل به پدر نیز اثبات شد ، از دادگاه تقاضا کنیدکه پدر را ملزم به گرفتن شناسنامه برای فرزند عقد موقت نماید .

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
دادخواست اثبات زوجیت ارایه داده و متعاقباْ الزام ثبت احوال به صدور شناسنامه را درخواست نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.