مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هبه از زوجه

با سلام و درود خدمت سروران گرامی. بنده طی هفت سال زندگی مشترک با همسرم بدون هیچ شرط و شروطی ماشین و زمینی که حاصل دست رنج و ارثی که از مادرم به بنده رسیده بود و در ضمن همسرم هم خانه دار هستند را تهیه کردم و مبالغ از حساب شخصی خودم پرداخت شده و سند ها را به نام همسرم زدم. حال با دخالت های پدر ایشان در زندگی ما، همسرم حاضر به ادامه زندگی نیست. آیا امکان دارد طلب خودرو و زمین را داشته باشم و یا این که مبلغ آن را به من برگرداند؟

پاسخ ها :

فهامه  پاكيزه

فهامه پاكيزه :

سلام.با توجه به اینکه با میل و اختیار خودتون ماشین و منزل رو به نام خانمتون زدید خیر مگه با ایشون توافق کنید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
برای اینکه واهب بتواند مالی که هبه کرده را باز پس بگیرد ، نخست باید در دادگاه دعوای رجوع از هبه اقامه کند . اقامه دعوای رجوع از هبه از طریق دادخواست رجوع از هبه امکانپذیر است . به این منظور ، خواهان یا واهب باید مشخصات خودش و هبه گیرنده را بر روی دادخواست نوشته و مشخصات هبه هم ذکر کند . پرداخت هزینه دادرسی هم الزامی است . بعد از آن دادگاه به پرونده رسیدگی می کند . وظیفه واهب هم این است که باید برای دادگاه اثبات کند که همچنان از حق رجوع از هبه برخوردار است و موارد عدم امکان رجوع از هبه وجود ندارد .