مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ثمن معامله به نرخ روز

با سلام.
بنده در سال 1384 پراید مدل 1383 را به قیمت 7200000 تومان دو ماهه فروختم یعنی دو ماه بعد کل مبلغ را یک جا به من بدهد. بماند که بعد از یک ماه و نیم خریدار با هزار ترفند و واسطه کردن اشخاص کل مدارک خودرو را از من گرفت که بتونم ماشین رو بفروشم و پول شما رو به موقع پرداخت کنم و شرمنده شما نشوم. روز موعود فرا رسید خریدار به قول و وعده هایش عمل نکرد و با کلی بدبختی و دردسر از او 5900000 طی چند مرحله و چندین ماه تاخیر گرفتم. حالا از سال 1384 تاکنون 1300000 از طلب بنده مانده است. آیا با طرح شکایت و نداشتن هیچ مدارکی از ماشین دست من به جایی بند میشود که خسارت و بدهی را به نرخ روز بگیرم؟ 1300000 برای زمانی هست که کل قیمت پراید 7500000 بود و الان قیمت پراید بالای 120000000 الی 130000000 هست. لطفا راهنمایی ام کنید. با سپاس از دادراه.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مبایعنامه داریدبراساس ان مطالبه وجه کنید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
اگر شاهد و ادله دارید می توانید برای باقی مانده طلب اقدام کنید.
فقط اینکه جهت بهرمندی از خسارت تأخیر تادیه باید همان سال 1384 ،به وسیله اظهارنامه یا دادخواست و یا طرق مقتضی دیگر، طلب را رسماً مطالبه کرده باشید تا بتوانید خسارت تأخیر تادیه بگيريد.
واگر اینگونه نیست، خسارت از تاریخ تقدیم دادخواستی که الان می خواهید بدهید، حساب می شود.

اگر در آن زمان، با پیامک هم به سیم کارتی که بنام بدهکار است، پیامی مبنی بر مطالبه طلب داده باشید و این موضوع به طریق مقتضی ثابت شود، به قانون تجارت الکترونیکی میتوانید متوسل شوید و نور امیدی هست ولی قطعی نیست.