مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب الکلی

کسی که سوء سابقه نداره و بار اول هس به جرم حمل مشروبات الکلی دادگاهی میشه تخفیف مجازات شاملش میشه؟ البته مقدار زیادی بوده

پاسخ ها :

میثم مختارزاده

میثم مختارزاده:

سلام باید دید مشروبات خارجی هست و مشمول قانون قاچاق کالا و ارز مصوب 1392 یا نه مشمول مواد 701الی 703ق. تعزیرات 1375 بعد باید به بحث عمده بودن اون توجه کرد و سایر موارد دیگر......

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام توبه کنید و بصورت واقعی نشان دهید از کرده خود پشیمان هستین بادادگاه درکشف جرم همکاری کرده باشید شرایط تخفیف رادارید