مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه در صورت برائت

سلام. دو سال پیش همراه با چند نفر ( پسر و دختر) برای تفریح به شهری رفته بودیم و در راه برگشت در ماشین که شب هم بود پلیس گشت ما رو‌ گرفت و در کلانتری اظهارات ما ثبت شد و به دادگاه با عنوان مجالست و‌ رابطه نامشروع ارجاع دادند و دادگاه هم حکم برائت داد. الان من میخواهم آزمون مرکز وکلا شرکت کنم و گفتند در مرحله مصاحبه از همه ارگان ها استعلام میگیرند. الان اطلاعاتی که در کلانتری از ما ثبت شده و حکم دادگاه ممکن هست باعث رد صلاحیت در مرحله مصاحبه بشود؟
ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر سو سابقه محسوب نمیگردد چرا که حکم برائت شما صادر شده است