مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه کارشناس نفقه

سلام. الان تقریبا یک ماه و نیم هست که درخواست نفقه دادم و شورای حل اختلاف هم رفتیم. چند وقت پیش به من زنگ زدند که شما هزینه کارشناس رو پرداخت نکردید و پرونده شما فرستاده میشود. گفتم خب کسی به من اطلاعی نداده و چطوری باید هزینه رو پرداخت کنم و من که از چیزی خبر ندارم و گفتند ما نمیدونیم. لان من باید چی کار کنم و چطوری باید پرداخت کنم در صورتی که نه ابلاغیه آمده و نه پیامکی فقط روی شماره پدرم پیامکی ارسال شده که کار شما به کارتابل نظام مهندسی ارسال شده و شماره ای هم هست که خاموش هست. آیا ربطی دارد؟ لطفا کمک کنید که چطوری باید پرداخت کنم و باید به کجا باید بروم؟

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
پیامکی که برای پدر شما امده ربطی به پرونده نفقه ندارد و بهتر است از طریق شعبه رسیدگی کننده بصورت حضوری پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به شعبه شورای حل اختلاف مراجعه کرده و شماره حساب گرفته واریز کرده و فیش را در پرونده بگذارید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
از طریق شورای حل اختلاف بصورت حضوری پیگیری شود