مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام. مادرم ملکی را به صورت صلح عمری به نام من کرده است و الان به رحمت خدا رفته و فوت کردند. چطوری سند رو باید به صورت قطعی به نام بزنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه صلح بصورت عمری بوده وتا زمان فوت مادرتان میتوانسته از ان استفاده نماید لذا در وضعیت موجود با مراجعه به اداره ثبت اسناد واملاک کشور وارائه گواهی فوت مادرتان به همراه صلح نامه تقاضای صدور سند مالکیت تک برگ بنام خود نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. ابتدا تقاضای تنفیذ صلح نامه سپس تقاضای صدور سند مالکیت را بنمایید