مشاوره حقوقی رایگان - توطئه علیه راننده مینبوس خطی

با سلام بنده راننده مینبوس هستم در یه شهر کوچک که بعد از کلی رفت وآمد از طرف فرمانداری تونستم سرچهارراه شهرمون یه ایستگاه اتوبوس نصب کنم و فقط اتوبوس خودم حق مسافرکشی داشته باشه راننده های تاکسی به دلیل حسادت و سوار کردن یکباره کلی مسافر توسط من دسیسه کردند و یکی از رانندگانی که خط اتوبوسش رو با خط سواری عوض کرده بود رو علیه من شورش دادند صبح بدون مکث به من فحش داد و درگیر شد تو این درگیری دماغش شکست و الان شاکیه من حقم رو چطور بگیرم ضمن این که تمام رانندگان به عنوان شاهد اون آقا علیه من شهادت دادند من چه کنم که قانون حرفم رو بفهمه و این توطئه خنثی بشه در شرایطی که کاملا بی گناهم و شهادت شاهدین فقط بخاطر نفع دسته جمعی راننده های خطه

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دسیسه هم که باشدحق زدن وشکستن بینی راندارید،حتما دیه واحتمال...