مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط خریدار خودرو

با عرض سلام ، من بهمن سال 99 خودرو ریو خودم را فروختم ولی خریدار بعد از گذشت هفت ماه نه تلفن خود را پاسخ میدهد نه برای فک پلاک حضور پیدا میکند و دائما با پلاک ماشین که به نام اینجانب میباشد خلافی خودرو برایم اس ام اس میشود با توجه با اینکه از اسفند ماه به دادگاه شکایت کردم وهنوز حکمی صادر نشده، در ابتدا دادگاه خواستار 30 میلیون تومان واریز به حساب دادگاه برای توقیف پلاک شد که اینجانب اگر پولی داشتم ماشینم رو نمیفروختم ،28تیرماه به دادگاه خوانده شدیم ولی به دلیل کرونا قاضی حضور نداشت و من دادخواست نوشتم ولی همچنان حکمی صادر نشده، من تصمیم گرفتم دوباره برم دادگاه شکایت کنم....والا نمیدونم چکار باید کرد؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما همان دعوا را ادامه دهید و بجای قاضی عایب حتما توسط همکاران ایشان رسیدگی می شود.پیگیری کنید

ساميه  مخصوصي

ساميه مخصوصي :

استان :

با سلام تا تعیین تکلیف نشدن شکایت قبلی مبنی بر الزام به فک پلاک خودرو ثبت شکایت جدید ممکن نیست و رد خواهد شد لطفا ابتدا حضورا پیگیر پرونده قبل باشید و اگر دادگاه حکم به فک پلاک داد کلیه جرائم و خلافی ها قابل مطالبه است

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام وقت بخیر
در خصوص اینگونه موارد با طرح شکایت کیفری میتوانید اقدام به توقیف فوری اتومبیل نمائید .متاسفانه دوست عزیز عنوان دادخواست شما اشتباه بوده.با طرح شکایت کیفری اقدام به توقیف نمایید

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به دادگاه مربوطه مراجعه و پیگیری شود

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام معمولا برای دستور موقت فک‌پلاک دادگاه ها مبلغ اندکی تحت عنوان خسارت احتمالی اخذ می کنند . بنظر پرونده رو مسترد کنسد و مجددا دادخواست بدید از طریق ارجاع به شعبه دیگری ممکن هست کار شما بهتر پیگیری بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دوست عزیز برای توقیف پلاک خودرو و فک پلاک باید از طریق راهنمایی و رانندگی اقدام قانونی انجام بدهید نه نیاز به شکایت در دادگاه است و نه نیاز به پرداخت 30 میلیون تامین خسارت احتمالی
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید