مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر پس از اتمام قرارداد

سلام. مستاجری داریم در ملک مسکونی کاربری اداری و تیر 99 قرارداد تمام شده است و یک ماه پیش از اتمام قرارداد به ایشان اطلاع دادیم که قرارداد رو به اتمام هست و ایشان اعلام کردند امکان ادامه پرداخت یا افزایش اجاره را ندارند و میخواهند تخلیه و جای دیگری را بگیرند. بخشی از ودیعه را هم به بهانه اجاره جای جدید دریافت کردند. برای گرفتن مستاجر جدید به بنگاه مراجعه کردیم و طبق تاریخ اتمام قرارداد قبلی حتی با چند روز فرجه با مستاجر جدید قرارداد بستیم ولی الان بیش از یک ماه است که مستاجر قبلی حاضر به تخلیه واحد نیست و از زمان پایان قرارداد هیچ گونه اجاره، شارژ و ... را هم پرداخت نکرده است و هر بار هم با بددهنی و عصبانیت و حرف های غیر منطقی با ما و مستاجر جدید برخورد میکند و بهانه میکند که جایی را پیدا نکردم. در زمان کرونا هم نمیتوانید برای من حکم تخلیه بگیرید. لطفا راهکار را راهنمایی بکنید. با سپاس

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حکم تخلیه صادر ولی اصلا و به هیچ عنوان اجرا نمیشود در تهران با اضافه کردن 25 درصد با مستاجر قبلی باید تمدید کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد عدم پرداخت اجاره بها و سایر هزینه ها و...اقدام به تخلیه ملک نمایید