مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام من 15سال پیش از شخصی بصورت وکالتی سیم کارت خریدم و دنبال سند نرفتم حالا طرف سیم کارتم رو سوزونده و من هم مدارک مربوط رو گم کردم و یادم هم نیست کدوم محضر رفتم. حالا چطور میتونم مالکیتم رو اثبات بکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" با در اختیار داشتن قرارداد فروش سیم کارت و در غیر اینصورت با شهادت شهود واجد شرایط و وکالتنامه در اختیار با اثبات آن در دادگاه صالح

یک وکیل

با سلام نظر به اینکه مدارک رو گم کردید باید از طریق فیش های پرداختی و تغییر آدرسی که احتمالا در ابتدا به مخابرات اعلام کردید و همچنین اقوام و فامیل و آشنایان که به عنوان شهود در مرجع صالح حضور یابند و ادای شهادت نمایند.

یک وکیل

با شهادت شهود و اقوام و دوستان و همچنین ارائه فیشهای پرداختی می توانید مالکیت خود را در دادگاه اثبات نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما قانونا مالک این سیم کارت نمی باشید
و می بایست یا فرد مورد نظر را بیابید و یا سیم کارت جدیدی ابتیاع نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نظر اینجانب نیز نظر همکارم سرکار خانم جرجانی است.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
پاسخ سرکار خانم جرجانی کامل میباشد