مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث متوفی

با سلام. پدری هستم که فرزند من فوت شده است و از ایشان فرزند دختری هست. برگ انحصار وراثت دریافت کردم و میزان حق السهم پدر و مادر متوفی و دختر متوفی تعیین شده است. برای تقسیم ارث و مشخص شدن دارایی متوفی از کجا شروع کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اختلافی بین وراث است باید دادخواست تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث را بنمایید در غیر اینصورت باید براساس توافق تقسیم نمایید