مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام سامانه ثنا از خارج از کشور

با سلام.
امکان داره راهنمایی ام بفرمایید که چطور میتوانم در خارج از ایران در سامانه ثنا ثبت نام کنم و از این طریق به وکیلم در ایران حق توکیل بدهم؟

از طریق این لینک ....https://internatio چندین بار اقدام به ثبت نام نمودم ولی مدام خطا در اتصال به سرور را نشان میدهد.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
سپاس.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما میتوانید از طریق سفارت با وکیل در ایران در سامانه ثبت نام نمایدو فقط امضا خودرو را الکترونیکی ثبت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید از طریق سفارت با وکیل در ایران در سامانه ثبت نام نمایدو فقط امضا خودرو را الکترونیکی ثبت نمایید.