مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی اتهام : رانندگی بدون گواهینامه موتور سیکلت

پسرم با موتور تصادف کرد و پس از گزارش 110 و نیروی انتظامی پرونده به دادسرا فرستاده شد و در دادگاه موضوع رسیدگی شد و پسرم زیر 18سال است، خلاصه در دادگاه به پسرم تفهیم اتهام شد و قرار صادر و پرونده مختومه شد. حال از شعبه ای دیگر در همان دادگاه ابلاغیه دفاع از رفع اتهام انتسابی با اتهام رانندگی بدون موتور سیکلت برایمان امده است. حال باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نگران نباشیدبه شعبه مربوطه مراجعه کنید

پرسشگر :

با سلام
موتوری که پسرم با اون تصادف کرده ،
برادر مالک موتور سیکلت در اختیار پسرم قرار داده بود ک از اشنایان و همچنین دوست پسرم می باشد .حال بعد از گذشت یکماه مالک موتور رفته از پسرم تحت عنوان سرقت مستوجب تعزیری شکایت کرده است .با توجه به اینکه وسیله نقلیه برادر ایشان در اختیار پسرم قرار داده ؛لطفا در این خصوص ما را رانمایی بفرمایید که چه اقداماتی انجام دهیم.
با تشکر از شما

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام برادر مالک را بعنوان شاهد به دادسرا معرفی کنید