مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کیفری موثر

سلام بنده دانشجوی حقوق ترم 5 هستم.
تا الان 3 بار علیه من شکایت شده که هر سه جرم هم ضرب و جرح بوده است.
1 _ بار اول که به من تهمت زدند که دادگاه قرار منع تعقیب برای من فرستاد و اعتراض هم دادند ولی رد شد.

2_ بار دوم هم به علتی مزاحمت که داشتند درگیر شدیم و در شورای حل اختلاف سازش شد و رضایت دادند.

3 _ بار سوم هم نزاع دسته جمعی بود که بعد از یک روز بازداشت به هم دیگر رضایت دادیم و سازش شد .

در هیچکدام از موارد فوق به زندان نرفتم و در دادگاه محکوم نشده ام. آیا برای بنده سابقه کیفری موثر حساب میشود که فردا در آزمون قضاوت نتوانم شرکت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر سابقه محسوب نمیشود

محمد قلیچ‌خانی

جناب آقای محمد قلیچ‌خانی :

باسلام.موارد محکومیت موثر‌کیفری صرفا به موجب محکومیت قطعی کیفری میباشد و باتوجه به عدم صدور حکم شامل حال موارد‌ی که ذکر کردید نمیباشد .