مشاوره حقوقی رایگان - هزینه داخلی ساختمان

سلام.
یک مغازه تجاری 40 متری در طبقه همکف یک ساختمان اداری دارم که بر خیابان هست و واحدهای تجاری در پنج طبقه هستند که از راهرو کنار ما وارد مجتمع می‌شوند و یک درب در جلو بر خیابان و یک درب دوم نیز دارد. جدیدا اتاقک آسانسور که هیچ مشکلی نداشته فقط جهت زیبایی و رنگ راه پله های داخل مجتمع و درب ورودی دوم ورودی آپارتمان ها را عوض کرده اند. آیا این هزینه ها به فروشگاه ما ربطی دارد؟ ضمنا هر ماه نصف هزینه شارژ واحدهای دیگر را ما پرداخت میکنیم.
یک کولر آبی روی پشت بام داریم. هزینه سرامیک راهرو کناری فروشگاه و کناف کاری راهرو را نیز ما قبول کردیم.
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این هزینه ها به صورت جدا از شارژ در نظر گرفته شد شما نباید هزینه ای متقبل شید ولی اگر روی شارژقراره محاسبه بشه باید به اندازه قدر سهم شارژتون پرداخت کنید