مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

من 7ماه فروشنده و صندوق داره داروخانه بودم و منو بیمه نکردن و حتی قراردادیم با من بسته نشده بود بخاطر حقوق خیلی کم و همکارای پر حاشیه تصمیم گرفتم نرم که صاحب داروخانه اجازه نداد و تا کارفرما جدید باید اونجا میوندم ولی با حاشیه زیاد من از سر برج نرفتم ولی الان حقوق این ماهم رو نمیدن ایا میتونم شکایت کنم حتی حقوقای ماه های پیششونم به شدت کم بود و در داروخانه کارای غیر قانونی صورت میگرفت

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اداره کار شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید علاوه بر الزام کارفرما به پرداخت بیمه معوقه خود الزام وی را به پرداخت حقوق وسنوات معوقه نیز خواستار شوید