مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت اقساط مهریه

با سلام و احترام.
بنده زوج هستم و همسرم زوجه دادخواست مهریه ارائه دادند و 210 عدد سکه محکوم شدم و بنده نیز اعسار و تقسیط تقدیم دادگاه کردم که ماهانه 2 الی 2.5 میلیون تومان درآمد دارم و استشهادیه و شهادت شهود نیز تقدیم دادگاه کرده ام. رای دادگاه به این قرار است که بنده 10 عدد سکه به عنوان پیش پرداخت و هر 4 ماه یک سکه بدهم. الان باید چه اقدامی کنم واقعا توان پرداخت 10 سکه پیش و هر 4 ماه 1 سکه ندارم؟

لطفا کمک کنید. ممنون میشوم.

با تشکر از دادراه و وکلای عزیز.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نسبت به رای صادره اعتراض وبا ارائه دلایل محکمه پسند از دادگاه تحدیدنظر بخواهید نسبت به تغییر نوع ونحوه پرداخت اقدام نماید

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

سلام . دادخواست تعدیل محکوم به را تنظیم و تقدیم مرجع رسیدگی نمایید.