مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله خودرو توسط خریدار

با سلام. اینجانب به یکی از دوستانم ماشین رو فروختم گفت که چرا پول بنگاه بدهیم و دوستانه قولنامه ای دستی بین همدیگر بنویسیم و شاهد هم امضاء کند و ماشین رو برای خودم میخواهم. قبول کردم و قرار بر این بود تا یک ماه کل مبلغ رو بدهد و انتقال سند و فک پلاک انجام بدهد. چون همه مدارک ماشین حتی پلاک به نام بنده هست ولی متاسفانه از اعتماد بنده سوء استفاده کرده و بدون اطلاع من ماشین رو به غیر فروخته و مقداری از مبلغ رو داد و مبلغ 15 میلیون از پول مانده و به من نداده است. هر چند که 4 ماه از تاریخ قرارداد گذشته و نه مابقی پول رو میدهد و نه سند به نام میزند و نه فک پلاک میکند. هر چه تماس میگیرم جواب نمیدهد یا میگوید پول ندارم. لطفا بفرمایید چی کار کنم تا مابقی پول رو دریافت کنم و فک پلاک و انتقال سند انجام شود تا عواقب غیر قانونی با پلاک اینجانب صورت نگیرد و دامن گیر من شود؟ میخواهم ماشین توقیف بشود و باید چی کار کنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست مطالبه مابقی ثمن معامله را درخواست نمایید ودستور موقت مبنی بر توقیف خودرو

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

سلام . اولین اقدام قانونی اینست که شما نسبت به ارسال اظهارنامه ی رسمی و درج ماوقع در آن و تذکر قانونی درخصوص مسئولیت ایشان نسبت به هرگونه سوء استفاده از خودرو که پلاک آن بنام شما میباشد و سپس تقدیم درخواست توقیف پلاک خودرو از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی مربوطه می باشد .