مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سمند تاکسی خطی.‌ با پراید و پژو 405

سلام عزیز. خسته نباشید‌.. من با ماشین تاکسی عمومی یا همون تاکسی خطی بدون گواهینامه ساعت 2 شد در شهر تصادف کردم با دو ماشین یکی پراید و دیگری پژو 405.. به صورتی که بنده در لاین خودم با سرعتی بین 30 تا 40 در حال حرکت بودم و در رو به روی من 405 از لاین خودش منحرف شده و به علت مصرف مواد مخدر پشت فرمون خوابش برده و مستقیم به سمت من اومده و من بوق زدم و نور بالا به ایشون دادم هیچ جوابی نداد و من مجبور به ترمز و ایست کامل ماشین شدم ولی ماشین رو به رو با سرعت حدود 40 کیلومتر بدون یک ضره ترمز در حالی که من سر جای خودم وایسادم تصادف کرده و یک پراید هم با سرعت بالا بعد از برخورد پژو 405 به من اون به پشت ماشین ما برخورد کرده که به احتمال زیاد راننده پراید هم یا خواب بوده و یا حواسش نبوده چون تا جایی که یاد دارم فاصلش زیاد بود و مدارکش هم کامل بود.. و در ضمن راننده پژو 405 هیچ مدارکی نداشته و تست مصرف مواد مخدرش هم مثبت بوده و بعد از تصادف جلو تمامی افراد حاضر به من حمله کرده و قصد ضرب و شد منو داشته اما مردم جلوشو گرفتن. حالا تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماهم میتوانید به بیمه مقصرحادثه مراجعه کنید هم به شخص مقصرحادثه که درحالت دوم باید طرح دعواکنید وموضوع رااثبات کنید