مشاوره حقوقی رایگان - رد نکردن بیمه توسط شرکت

سلام، خسته نباشید. اینجانب حدودا 30 سال هست که در یک شرکتی کار میکنم که چهار سال اول بیمه رد نکرده اند و مدارک هم موجود است. آیا میتوانم اقدام کنم یا نه؟
با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله با استناد به مدارک میتوانید ابتدا از طریق بیمه گزلرش ودرخواست نمایید تا در کمیسیون مطالبات بیمه طرح وپیگیری گردد ودر نهایت از طریق اداره کار در صورتیکه رابطه کارگر وکارفرمایی دارید طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در اداره کار شکایت نمایید تا بیمه رد شود و در صورت عدم موافقت به دیوان دادخواست دهید.