مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارگر

با سلام.
یک کارگر تا پایان سال 98 در کارگاهی مشغول به کار بوده است و حقوق وی مازاد بر پایه اداره کار بوده است. از ابتدای سال 99 تا ابتدای سال 1400 به دلیل تعدیل نیرو و اتمام قرارداد بیکار بوده و از ابتدای 1400 دوباره کارگاه فرد مزبور را پذیرش کرده و مشغول به کار شده است.
آیا میشود در سال 1400 حقوق نامبرده بر اساس پایه اداره کار تنظیم شود یا باید بر اساس افزایش حقوق نسبت به دریافتی 98 محاسبه شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
براساس قانون کار ومصوبه هیات دولت درخصوص مزد ودستمزد کارگران 1400 تعیین میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حقوق باید بر پایه حقوق اداره کار باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی
حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل مطالبه است
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
سامانه روابط کار ثبت نام شود
احراز هویت شود
با یک وکیل همراه شوید دچار خسران جبران ناپذیری نشوید