مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ماشین

سلام من 99/10/20 ماشین فروختم علی الرغم پیگیری های مکرر و شکایت از طرف مقابل تا برای تعویض پلاک حاضر باشد نمیاید دادگاه هم الکی فقط وقت تلف میکنه من از کجا پلاکم رو مسدود کنم تا بتونم پلاک خودم رو رو ماشین تازه بندازم ؟ ممنون

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، اگر رای فک پلاک را گرفتید، از طریق اجرای احکام اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست فک پلاک مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهار نامه برای خریدار ارسال نمایید و سپس درخواست فک پلاک را مطرح نمایید. و ...