مشاوره حقوقی رایگان - درصد جانبازی

در سال 1364 در دیدگاه از ناحیه پشت گردن مورد اثابت ترکش قرار گرفتم و در بیمارستان منطقه بستری و معالجه شدم فقره دوم در سال 1365 در حین انجام ماموریت تعمیر خط خودرو جیپ واژگون شد که از ناحیه زیر گردن به صورت شدید مجروح شدم که به بیمارستان نیروی هوایی تهران اعزام شده و مداوا شدم اما حتی بعد از ترخیصی از خدمت هم در صدد تشکیل پرونده جانبازی بر نیامدم اما از ناراحتی اعصاب و روان بواسطه هر دو فقره مجروحیت از ناحیه گردن به بالا رنج میبردم که بعد از دکتر رفتنهای مکرر و مصرف داروهای اعصاب توسط دوستان به من توصیه شد که تریاک مصرف کنم که بواسطه تاثیر بیشتر نسبت به داروهای تجویزی خوردن تریاک را ادامه دهم که پلەهای اول اعتیاد را بنا نهاد این اعتیاد که از عوارض مجروحیت ناشی شده بود 23 سال به طول انجامید که در سال 1383 به انجمن معتادان گمنام پناه بردم و یکسال بعد در اوان پاکی به فکر تشکیل پرونده جانبازی افتادم و هنگامیکه به لشکر 58 تکاور ذوالفقار رفته و مدارک را جویا شدم هیچ مدرکی در پرونده من وجود نداشت که بعد از اسرار خود طبق دو عدد نامه ترخیص بیمارستان که خود انها را داشتم اقدام به تنظیم صورت سانحه مجروحیت کرده و به من تسلیم نمودند اما هیچگاه مدارک بالینی بیمارستانی فقره اول مجروحیت که در تعین درصد جانبازی تاثیر گذار بود را ندادند و عنوان میشد که بعد از ترخیصی شما لشکر تار و مار شده و مدارک از بین رفته است و در نهایت 10 درصد جانبازی تعلق گرفت .
که بنده به این درصد معترضم خواهشمند است راهنمایی کنید ممنون .

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام برمردانِ مردِ ایران زمین؛بسیار خرسندم که شماعزیز بزرگوار برجامعه وکالت منَّت گذاشته و مارامحرم و مورد اعتماد خودتان دانسته‌اید۔درموردسوال مطروحه،به عرض میرسانم که آنچه در دادگاهها به عنوان خسارات(دیه) ناشی ازصدمه مورد رسیدگی قرار میگیرد،همانی است که توسط پزشکی قانونی تشخیص و تعیین شده است۔درموردحضرتعالی آنچه متاسفانه اتفاق افتاده،یقیناً مهربانی و ملائت طبعی بوده که سبب شده برای درصدجانبازی و دریافت وجه از مرجع مربوطه به‌وقتش اقدام نکرده و واقعا دیربه فکرحقوق خویش افتاده‌اید۔حال اگربشود میزان جراحت و صدمه را تعیین نمود که لازمه‌اش مراجعه به پزسک متخصص می‌لاشد،آنوقت میتوانداقداماتی انجام داد۔ولی ابتدا بایستی مشخص شود که آیا میزان صدمه قابل تعیین و قابل انتساب به زمان جنگ هست یاخیر؟ابتدا این را با مراجعه به پرشک متخصص ،تعیین تکلیف نمائید و اگر نتیجه مثبت بود آنوقت اقدام لازم حقوقی را انجام خواهید داد۔والسَّلام۔درپناه خداوند و درآرامش و صحت باشید۔انشاءالله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما میتوانید به. درصد جانبازی اعتراض نمایید ولی این امکان وجود دارد که بعد از بررسی در کمیسیون ، درصد جانبازی شما کاهش پیدا. نماید