مشاوره حقوقی رایگان - اگه وکیل بگیرم برای اعتراض واخواهی چقدر هزینش میشه

بعد از یک سال تازه متوجه شدم دادگاه حکم غیابی برام صادر کردن جرمم شش گرم و شصت سانت شیشه بوده مصرف کننده هستم و بدون سابقه بار اولم بوده چهارسال حبس سه میلیون جریمه که ازین چهارسال و سه تومن جریمه تبدیل شده به یک سال تعزیری و دو میلیون جریمه نقدی البته جلوی حساب بانکیم از طرف دادگاه شاهرود مسدود کردن مبلغ دوملیون ) و سه سال تعلیقی و یک ملیون جریمه تعلیقی شده ایا میتونم درخواست واخواهی بدم در ضمن در تاریخ 11/1398 ایست و بازرسی شاهرود گرفتنم روز بعدش رفتم دادگاه و بعد یک هفته زندان رفتم و با قید سند به مبلغ نود میلیون ازاد شدم و تا امروز نه به دادگاه رفتم و نه اطلاعی از ابلاغیه چون حسابم مسدود شده فهمیدم که دادگاه حکم برام صادر کرده اگه وکیلی هست که بتونه برام کاری انجام بده که اعتراض و درخواست واخواهی بدم مشکل هزینه اش را ندارم اگه بتونه که حکمم کمتر بشه یا تبدیل به جریمه نقدی که زندان نرم چون در شرایطی نیستم که برم زندان مشکل اعصاب دارم و خرج دو خانواده رو دوشمه ممنون میشم اگه وکیل بتونه مشکلم را حل بکند دوسال پیش با کامیون در جاده بندر با دونفر که با موتور بودن تصادف کردم متاسفانه فوت شدن کامیونم و هرچی داشتم فروختم برا دیه هنوزم بهشون بدهکارم و توان پرداخت قسط بهشون و ندارم چک و سفته ازم دارن اگه برم زندان زندگیم ازم میپاشه و هزار بدبختیه دیگه

پاسخ ها :

واخواهی مواد مخدر هزینه وکیل مواد مخدر واخواهی