مشاوره حقوقی رایگان - حلقه ی ازدواج

با سلام خدمت وکلای محترم
من برای داماد حلقه خریدم ایشونم در قبالش برای من حلقه خریدن. به پیشنهاد ایشون هر حلقه به اسم صاحبش ثبت شد. الان ایشون کل طلاهای من رو برده و بهم نمیده همه ی طلاها توی سند ازدواج ثبت شده بجز حلقه. الان ایشون دوتا حلقه رو برده و میگه حلقه اش بنام خودشه و حلقه ی منم که پولشو داده هم مال خودشه. حالا اون حلقه چون فاکتورش بنام منه مال منه یا ایشون میتونه هر دوتا رو ببره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه فاکتور بنام شما می باشد اصولا متعلق شما خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فاکتور به نام شما است میتونید مدعی بشید که متعلق به شما است