مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده در اتوبان امام علی شمال به جنوب ساعت 2 شب با ماشین می راندم که یک تیبا داخل اتوبان در لاین 3 توقف دقیقا زیر تابلوی توقف مطلقا ممنوع ایستاده بود و ناگهان راننده درب خودرو جلو رو باز کرد و دونفر دیگر که جمعا 3خانم بودن پشت درب راننده ایستاده بودن و بنده با درب تیبا برخورد کردم و بعد هم با سرنشینها که منجر به جرحی شد حالا کی مقصر میباشد مرسی

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

کروکی افسر کاردان
فنی مشخص میکنه

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام افسر کارشناس راهنمایی رانندگی مشخص میکند درصد تقصیر شما و مجنی علیه ها را